Beşiktaş Sakatlar - Besiktas Ta Sakatlar Donuyor Besiktas Bjk Haberleri Spor

Haftasında oynanacak olan Altay-Beşiktaş maçı öncesinde Sergen Yalçının ilk 11inde kimlerin oynayacağı merak konusu. Altay karşısında maça ilk 11de başlayan Miralem Pjanic 33dakikada sakatlanarak oyunu terk etmek.


Vtjaeg2jultsom

Siyah beyazlılar sakatlar nedeniyle Altay maçına sadece 16 futbolcusuyla çıkmıştı.

Beşiktaş sakatlar. Son olarak Altaya 2-1 mağlup olan Beşiktaşta eksikler can sıkmaya devam ederken Michy Batshuayiden sevindiren haber. Beşiktaşa sakatlardan iyi haber. Son dakika haberi.

Dakikada sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldıKartalda Vida Mehmet Topal Necip NKoudou Alex Teixeira Umutun da sakatlığı bulunuyor. 10 futbolcuyu sakatlık nedeniyle kullanamayan Beşiktaşta. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Ligde üst üste maçlar oynayan Beşiktaşta sakatlıklar can sıkıyor.

Adeta revire dönen siyah-beyazlılarda Welinton sakatlığını atlatması sonrası takıma döndü. Beşiktaşta sakatlar ne zaman dönecek sorusu taraftarların yakından takip ettiği konu olmaya devam ediyor. Beşiktaşta sakatlar kervanına Adana Demirspor maçında Rachid Ghezzal da katıldı.

Sakatlar şampiyonluğa oynar Beşiktaşta şok sakatlık. Beşiktaşta Atiba Hutchinson Salih Uçan Oğuzhan Özyakup ve Miralem Pijanic de sakatlandı. Son dakika spor haberi.

Altay karşısında maça ilk 11de başlayan Miralem Pjanic sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. İspanyol stoperin Covid-19 testi pozitif çıkarken Atiba ile Pjanicin uyluk arka adalelerinde gerilme ve ödem Kenan Karamanın parmağında ise kırık tespit edildi. Sakatlara Ghezzal eklendi Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Beşiktaşa Adana Demirspor maçında bir kötü haber daha geldi.

Beşiktaşın sakatlar kervanına Pjanic de eklendi. Beşiktaşa nazar değdi. Beşiktaşta sakatlar kervanına Ghezzal de katıldı.

Peki Beşiktaşta sakatların durumu ne Beşiktaşta sakatlar ne zaman düzelecek Beşiktaşta kimler sakat Beşiktaş sakatlanan oyuncular kimler Beşiktaşta hangi oyuncular sakat. Yıldız isim Ajax maçında yok. Beşiktaşta NKoudou Teixeira Vida Necip.

Malatya maçında Vida Teixeira ve NKoudouyu kayıp veren. İzmire götürülen ancak hastalığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Francisco Montero. Beşiktaşta sakatlar ordusuna bir yenisi eklendi.

Beşiktaşta son dakika haberi. Siyah beyazlılar İzmirde oynanan mücadelede de fire verdi. 10 futbolcuyu sakatlık nedeniyle kullanamayan Beşiktaşta Valentin Rosier de cezası nedeniyle Altay deplasmanında görev yapamamıştı.

Peki Kara Kartalın sakatlar. Beşiktaşta sakatların son durumu belli oldu. Ligler için de sakat ve cezalı listeleri var takımlar için de.

Fatih Terim kötü gidişatın faturasını 3 futbolcuya kesti. Beşiktaşta sakatlar kervanının son isimleri Atiba Hutchinson Miralem Pjanic ve Kenan Karaman oldu. Sitemizde çeşitli ligler ve takımlar arasından seçim yapabilirsiniz.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ HABERLERİ Sakatlar ne zaman dönecekler. Beşiktaşta sakatlar kervanına 3 kişi daha eklendi. Beşiktaş Süper Ligin 6.

Beşiktaşa sakatlardan iyi haber. Haftanın açılış karşılaşması için İzmire giden siyah beyazlılara bir kötü haber de yıldız oyuncu Miralem Pjanicten geldi. Pjanic oyuna devam edemedi Çaykur Rizesporda Hamza Hamzaoğlu dönemi.

11 eksikle gittiği İzmirde Altaya 2-1 yenilen Beşiktaşta sakatlar kervanına iki futbolcu daha katıldı. Beşiktaş Sakat ve Cezalılar. Yıldız futbolcunun sakatlığıyla.

Haftasında evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Eksik oyuncular nedeniyle İzmire 11 eksikle giden Beşiktaş Miralem Pjanici de sakatlığa kurban verdi. 10 futbolcuyu sakatlık nedeniyle kullanamayan Beşiktaşta Valentin Rosier de cezası nedeniyle Altay deplasmanında görev yapamamıştı.

Örneğin eğer yabancı liglerden herhangi bir maça kupon yapacaksanız direkt olarak o ligin alt sayfasına giriş yapıp eksikleri görebilirsiniz. Bu genel bakış bu takımda Beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaşta sakatlar ne zaman dönecek sorusuna cevap arayan taraftarlar.

SİYAH BEYAZLILARDA KAMP DÖNEMİNDE 9 OYUNCU SAĞLIK SORUNLARI YAŞADIABDULLAH AVCI NIN KAMP PROGRAMI ÇOK MU AĞIRDIBeşiktaş Beşiktaşyoutube trtspor. Haftasında sahasında Adana Demirsporu ağırlayan Beşiktaşta Rachid Ghezzal sakatlanarak yerini Gökhan Töreye bıraktı. Beşiktaşta sakatlar ordusuna bir yenisi eklendi.

Siyah-beyazlıların Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal 76. Cezayirli yıldız oyuna devam edemedi. Beşiktaş Atiba Pjanic Kenan Karaman ve Monteronun sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

Yıldız isim 15 ay yok Son dakika spor haberi. Sakatlar kervanına şimdi de Welinton eklendi. Siyah-Beyazlılarda sakatlık haberleri peş peşe geliyor.

Beşiktaşta sakatlık sayısı 12ye yükseldi. 10u sakat 1i cezalı olmak üzere 11 futbolcusundan yoksun olacak olan Beşiktaşta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini A. Altay Beşiktaşı devirip liderliğe yükseldi.

Sergen Yalçın yıldız futbolcunun Ajax maçında oynayamayacağını söyledi. Üst solunum yolu şikayeti bulunan Valentin Rosier ise.


Besiktas Ta Tam 7 Isim Sakat Tum Spor Haber


Oycctrwamewqom


Roplb Mi Cy4am


Xjxytefk N I7m


Cpgcen3gpfjl3m


Vi3sung5phvbkm


Eannoamut2fy M


Di1cxnaqz6vkrm


Oycctrwamewqom


Besiktas A 85 Milyon Tl Lik Kronik Sakat Fotomac


72ifhkuwxkmezm


Y Hyonnse0ryrm


7tuypfp1mbgemm


Oycctrwamewqom


5 Hfg Bljlpjtm


Wkqta Kn Ienm


Nqehm2ki6xqcom


Besiktas Ta Sakatlar Kervanina Necip De Katildi


Besiktas Ta Sakatlar Donuyor Besiktas Bjk Haberleri Spor

LihatTutupKomentar