Anda Adam Noul Iubit / Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact

Anda Adam are un nou iubit. Anda Adam și noul iubit și-au asumat relația În prezent artista și partenerul său de viață se află pe litoralul românesc împreună cu Eveline fiica pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu.


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera

Cine este bărbatul ce o face fericită Anda Adam este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă așa că nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care artista s-a afișat în brațele unui nou iubit.

Anda adam noul iubit. Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei. Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație așa că s-a afișat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci. Concurenta de la Bravo ai stil.

Celebrities că Yosif a cerut-o de soție. În prezent artista și partenerul său de viață se află pe litoralul românesc împreună cu Eveline fiica pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu. Actualul partener de viață al vedetei Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a mai fost însurat și.

De curând cântăreața s-a afișat la brațul unui alt bărbat. Anda Adam e cea mai fericită asta deoarece cântăreața a fost cerută de soție de către noul iubit cel cu care se vede până la finalul vieții. E căsătorit are un hotel și.

Solista a primit un superb inel de la noul ei partener de viață Yosif de care pare. El este noul iubit al Andei Adam. Artista a mărturisit la Bravo ai stil.

Cererea a fost una fabuloasă pe un tărâm de basm din Turcia desprins parcă din povești. Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm în Cappadocia și cântăreața a primit surpriza cu lacrimi de fericire. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită.

Recent Anda Adam spunea că alături de noul său iubit se simte completă și îl vede pe Yosif drept jumătatea ei perfectă bărbatul pe care l-a căutat toată viața. El intre timp a pus la cale fara ca eu sa stiu toate detaliile ca sa imi faca surpriza sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Separarea a avut loc se pare cu destul timp în urmă dar aceștia au preferat să țină totul secret.

Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită într-un decor ca-n poveşti. Inițial Anda Adam nu a vrut să ofere nicio informație legată de viața ei personală dar într-un final noul. Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener.

Celebrities a făcut noi declarații despre relația cu logodnicul ei. Cine este noul iubit al Andei Adam S-a zvonit că ea și Sorin s-au despărțit și că urmează divorțul asta mai ales după ce în presă au. Anda Adam se mărită iar.

Instagram Anda Adam anunț surpriză în direct. După o căsnicie de 6 ani Anda Adam și Sorin Niculescu și-au spus adio. Anda Adam nu se mai ascunde.

Anda Adam spune că alături de noul iubit se simte completă și este pregătită de o nouă căsătorie însă mulți cred că este încă măritată cu Sorin în acte. Am ajuns eu ca o floricica la 5 dimineata la sedinta foto. Cine este bărbatul misterios din viața artistei.

Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au decis să meargă pe drumuri separate. Anda Adam și noul iubit nu se mai ascund.

După ce Anda Adam și-a asumat noua relație iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine. Prima postare cu Anda a făcut-o în data de 26 iunie la 10 zile după ce și-a deschis contul. Anda Adam iubește din nou la doar câteva luni de la despărțirea de soțul Sorin Nicolescu.

Blondina și Yosif Mohaci s-au logodit de curând semn că bat deja clopotele de nuntă. Chiar dacă are un cont privat de Instagram. Anda Adam este din nou îndrăgostită și are planuri mari alături de noul iubit Yosif Mohaci.

Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit.

Anda Adam și Yosif noul ei iubit Sursa foto. După despărțire frumoasa artistă a apărut în brațele noului ei iubit. Instagram Cei doi s-au și logodit.

Noul iubit al Andei Adam e fericit de așa o relație și e mândru să distribuie imagini cu noua sa cucerire. Anda Adam și noul iubit și-au asumat relația. Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi.

Totuși relația lor este din ce în ce mai serioasă și a evoluat rapid. Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Anda Adam a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre căsnicia ei asta deși a făcut câteva declarații care dau de bănuit.

Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu el deja era in costum cu cutia cu inelul pregatite. A nda Adam a vorbit despre o eventuală căsătorie cu noul iubit deși nu a specificat până acum dacă a divorțat sau nu de soțul ei în mod oficial. Vezi galeria 12 poze 6.

Cine este Yosif noul iubit al Andei Adam. După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în. Anda Adam a dezvăluit în cadrul concursului de modă de la Kanal D că a făcut și un pas extrem de important în noua ei poveste de iubire.

Anda Adam trăiește în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Mai mult decât atât se pare că povestea de dragoste dintre artistă și Yosif Mohaci înaintează cu pași repezi căci bărbatul a cerut-o deja de soție.

Cei doi formează un cuplu din luna mai a acestui an după despărțirea artistei de tatăl fetiței sale. Recent avea să recunoască faptul că nu-i merge așa de bine. Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă.

Sunt câteva luni de când showbiz-ul vorbește despre problemele din mariajul Andei Adam dar cântăreața a evitat de fiecare dată elegant subiectul. Solista a fost dusă de afacerist într-o vacanță romantică în Cappadocia unde i-a spus Da din toată inima iubitului ei musculos. Nici bine nu a divorțat că solista a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o. Anda Adam şi noul ei iubit şi-au făcut publică relaţia după ce soţul solistei Sorin Andrei Nicolescu a confirmat separarea dintre ei care s-a produs în urmă cu doi ani.

A mai fost însurat și are un copil. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată. A nda Adam a fost cerută de soție de noul său iubit.

Anda Adam și noul iubit. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate.


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam Răsfățată De Noul Său Iubit Cu O Vacanță De Fițe Pe Coasta De Azur Newsweek Romania


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Noul Iubit Al Andei Adam Vs Victor Slav Care E Mai Hot Adpm


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Detalii Din Povestea De Dragoste Dintre Anda Adam și Noul Ei Iubit Nu Mai Are Mult Pană La Nuntă


Anda Adam Fotografie In Ipostaze Intime Cu Noul Iubit Te Iubesc Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă

LihatTutupKomentar