Anda Adam Si Iubitul : Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile

Anda Adam este atât de fericită încât nu se ferește să-și exprime sentimentele în mediul virtual. Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce.


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro

Cum se folosește Anda Adam de logodnicul ei.

Anda adam si iubitul. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită. Anda Adam este mai fericită ca niciodată alături de noul iubit Sursa foto. Iubitul Andei Adam a locuit în Elveţia şi în Franţa.

Sep 29 2021 anda adam sărut fierbinte cu iubitul ei yosif mohaci. La scurt timp cantareata s-a afisat cu noul iubit cu Yosif Mahaci care a cerut-o deja de sotie. Anda Adam a șocat pe toată lumea în timpul ultimei ediții a emisiunii Bravo.

Totul despre misteriosul iubit milionar al Andei Adam. Detalii neaşteptate despre iubitul Andei Adam. Am avut parte de o experienta inedita intr-o locatie in care zboara zeci de baloane.

Acum îndrăgostiții se bucură de o vacanță departe de România trăiesc experie. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Anda Adam a decis in sfarsit sa atace subiectul diferentei de varsta dintre ea si iubitul ei fotbalistul Catalin Tira care are numai 19 ani.

Deși nu i-a arătat chipul artista a arătat lumii. Anda Adam se bucură nu numai de atenția iubitului dar și de prezența lui atractivă. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline.

Moş Crăciun a fost generos cu Anda Adam. Fotografia în care se sărută cu yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de instagram iar imaginea a strâns peste 4600 de aprecieri. Cântăreața Anda Adam și iubitul din Cluj.

Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei. Aceasta s-a despărțit recent de soțul său mult mai tânăr decât ea Sorin Nicolescu cu care are și o fetiță și nu a pierdut deloc timpul. Anda Adam prietena la catarama cu femeia care a facut-o praf in presa.

Piesa este compusa de ZoZo Zrecords si Anda Adam. Vedeta este foarte îndrăgostită. Sep 23 2021 anda adam și victor slav revedere în platoul bravo ai stil.

În vara anului 2018 Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Recent alte noi informaţii despre viaţa acestuia s-au aflat mai exact se. Anda Adam uimește din nou.

Anda Adam a spus DA din nou la 41 de ani. Surse foto Instagram Kanal D Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza. După ce și-a încheiat căsnicia cu Sorin Niculescu artista pare că și.

Celebrities a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Yosif Eudor Mohaci. Cântăreața și-a asumat public relația cu un nou bărbat pe contul de socializare zilele trecute. Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie la fel ca şi Anda o fetiţă superbă pe nume Nicole în vârstă de vreo 5 anişori.

Anda Adam iubeşte din nou. Artista a publicat noi imagini alături de iubit. Concurenta de la Bravo ai stil.

Recent Anda Adam spunea că alături de noul său iubit se simte completă și îl vede pe Yosif drept jumătatea ei perfectă bărbatul pe care l-a căutat toată viața. Anda Adam şi noul ei iubit şi-au făcut publică relaţia după ce soţul solistei Sorin Andrei Nicolescu a confirmat separarea dintre ei care s-a produs în urmă cu doi ani. In luna iunie a acestui an s-a aflat ca Anda Adam si Sorin Niculescu s-au despartit.

În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată. Instagram Anda Adam Te iubesc cu adevărat femeie minunată și unică. Cantareata a mai colaborat cu ZoZo in trecut atat la piesa Surreder cu care a participat la Eurovision cat si la Alte informatii despre.

Printre cei care au comentat imaginea respectivă s-au numărat și câțiva cârcotași. Deși și-ar fi dorit să se mândrească cu bijuteria primită artista preferă să o păstreze într-un loc sigur căci valoarea ei este una impresionantă. Anda Adam a devenit una dintre cele mai curtate femei de cand s-a despartit de Victor Slav iar cea mai recenta victima a blondei este un roman care invarte milioane de dolari pe degete din afacerile pe care le are in America.

Fotografia în care se sărută cu Yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de Instagram iar imaginea a strâns peste 4600 de aprecieri. De când artista şi partenerul său au făcut publică povestea lor de iubire mai multe detalii au ieşit la iveală despre tânărul musculos. Cei doi nu au acordat niciun interviu împreună nici în emisiuni de televiziune nu au apărut.

Ai stil unde a dezvăluit că Yosif a cerut-o de soție cu un inel foarte scump. In varsta de 41 de ani Anda Adam a recunoscut. Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm în Cappadocia și cântăreața a primit surpriza cu lacrimi de fericire.

Ea a vorbit si despre relatia pe care o are cu mama acestuia cea care la inceput i-a spus cantaretei sa stea departe de fiul sau. În plus acesta are numeroase afaceri în România. A nda Adam a fost cerută de soție de noul său iubit.

Frumoasa cântăreață a dat vestea cea mare în cadrul emisiunii de la Kanal D Bravo ai stil. Anda Adam trăiește de o bună perioadă de timp o poveste de dragoste cu Yosif. Fanatik Anda Adam mai îndrăgostită ca oricând.

Anda adam si iubitul. Anda adam Este frumoasa libera si asta nu o impiedica sa se indragosteasca. Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui.

Ce a ţinut ascuns musculosul artistei. Acum pentru fanatikro cantareata face declaratii despre casatorie. Iubitul Andei Adam mire în 2018.

Show Me cel mai nou videoclip al Andei Adam a avut premiera azi pe site-ul postului MTV Romania. Recent ea a mărturisit că acesta i. În vara acestui an l-a cunoscut pe omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci și de atunci parcă trăiește o lună de miere fără sfârșit.

Anda adam Cantareata Anda Adam si iubitul sau Victor Slav s-au intors zilele trecute din America unde au petrecut fericiti prima vacanta de cand sunt impreuna. Artista s-a împăcat cu fotbalistul Cătălin Țira Stiri Antena 1 26-12-2013. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce.

Anda Adam sărut fierbinte cu iubitul ei Yosif Mohaci. Anda Adam noi imagini după ce și-a asumat relația cu noul iubit. După ce prima imagine cu cei doi îndrăgostiți a făcut valuri în presă Anda Adam nu se mai sfiește să arate cât de mult se iubește cu cel care i.

La 41 de ani Anda Adam pare mai îndrăgostită ca niciodată. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată. Anda adam videoclip show me.


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam Nu și Mai Ascunde Iubitul A Postat Mai Multe Imagini Alături De El


Detalii Neasteptate Despre Iubitul Andei Adam Ce A ţinut Ascuns Musculosul Artistei


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Cine Este Soțul Andei Adam Puțini știu Cu Ce Se Ocupă Sorin Andrei Nicolescu Impact


Exclusiv Anda Adam și Iubitul Ei Forțos Atingeri Interzise La Plajă S Au Incins La Soare Ca Micii Pe Grătare Wowbiz


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Iubitul Ei S Au Logodit Inelul E Prea Scump E In Seif Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro


Anda Adam Si A Dus Iubitul In Vacanta Pe Banii Ei


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile

LihatTutupKomentar