Anda Adam Si Iubitul Ei / Sunt Clare Dovezile Anda Adam Inșelată De Soțul Ei Monitorul Expres Stiri Brasov

Am avut parte de o experienta inedita intr-o locatie in care zboara zeci de. Vezi galeria 12 poze 6.


Wuugbe8fzrzcmm

Anda Adam și iubitul ei Yosif Eudor Mohaci s-au logodit în Cappadocia Turcia.

Anda adam si iubitul ei. Celebrities a avut. Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită într-un decor ca-n poveşti. Mi-aș dori mai mulți appeared first on Cancan.

Pe lângă inimioare și felicitări Anda a. Oktober 15 2021 Posting Komentar adam anda divort. Celebrities a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Yosif Eudor Mohaci.

În cea mai recentă ediție a emisiunii TV solista a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei Yosif Eudor Mohaci. Detalii neaşteptate despre iubitul Andei Adam. Plimbări nocturne cu bolidul artistei poze senzuale pe rețelele de socializare dar și escapade romantice la mare.

Cert este că relația dintre Anda Adam și iubitul ei Yosif Eudor Mohaci merge din ce în ce mai bine. Surse foto Instagram Kanal D Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza. Cum și Au Impărțit Averea.

De când artista şi partenerul său au făcut publică povestea lor de iubire mai multe detalii au ieşit la iveală despre tânărul musculos. Spre final artista a avut lacrimi în ochi. Anda Adam prietena la catarama cu femeia care a facut-o praf in presa Anda Adam a decis in sfarsit sa atace subiectul diferentei de varsta dintre ea si iubitul ei fotbalistul Catalin Tira care are numai 19 ani.

Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație așa că s-a afișat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci. În fiecare episod al show-ului concurentele trebuie să prezinte o ținută și povestea cu gândul la care au creat outfitul. Anda Adam ipostaze fierbinţi cu iubitul.

Solista a fost cerută în căsătorie în Cappadocia. Anda Adam uimește din nou. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată.

Recent alte noi informaţii despre viaţa acestuia s-au aflat mai exact se. Recent Anda Adam spunea că alături de noul său iubit se simte completă și îl vede pe Yosif drept jumătatea ei perfectă bărbatul pe care l-a căutat toată viața. Recent cântăreața a profitat de temperaturile ridicate și a plecat alături de afaceristul orădean pe litoralul românesc.

Anda Adam primele imagini cu inelul de logodnă. Iubitul Andei Adam mire în 2018. Anda Adam 41 de ani este una dintre concurentele noului sezon Bravo ai stil.

Sep 29 2021 anda adam sărut fierbinte cu iubitul ei yosif mohaci. Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele.

Am avut parte de o experiență. Printre cei care au comentat imaginea respectivă s-au numărat și câțiva cârcotași. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul.

Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm în Cappadocia și cântăreața a primit surpriza cu lacrimi de fericire. Acesta a distribuit noi fotografii absolut incendiare cu noua sa iubită. Deși anul aceste a fost unul cu multe obstacole pentru Anda Adam se pare că artista o duce foarte bine și are planuri mari de viitor alături de noul iubit.

Cântăreața își dorește să devină The post Anda Adam pregătită să devină din nou mămică. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce. Fiica ei s-a indragostit.

Cei doi au. Anda Adam a spus DA din nou la 41 de ani. Dragii mei sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe.

Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă. Chiar și Victor Slav a pus-o la punct dojenind-o în fața tuturor. Anda Adam este una dintre cele mai sexy artiste din.

Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Concurenta de la Bravo ai stil. Ce a ţinut ascuns musculosul artistei.

Anda Adam Si Iubitul Selasa 14 September 2021 Edit. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. Nu mai este un secret faptul că Anda Adam l-a dat uitării pe fostul ei soț iar acum trăiește o nouă poveste de dragoste.

Anda Adam iubeşte din nou. Fotografia în care se sărută cu yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de instagram iar imaginea a strâns peste 4600 de aprecieri. Bat clopote de nunta.

În vara anului 2018 Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. A nda Adam a fost cerută de soție de noul său iubit. Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi.

Mi-a pregatit o vacanță surpriză unde mi-a facut și o altă surpriză. Anda Adam iubeşte din nou. Evenimentul a avut loc în Cappadocia în timpul unui shooting iar interpreta a plâns de bucurie.

Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Îndrăgostită până peste cap de iubi. Sep 23 2021 anda adam și victor slav revedere în platoul bravo ai stil.

Teo Show 28092021 - Bomba pentru Anda Adam. De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Hale Baca selengkapnya Anda Adam Divort. Acestea au criticat-o dur pe Anda reproșându-i că mereu întârzie.

Anda Adam ia în calcul să părăsească show-ul Bravo ai stil după ce a fost atacată de mai multe colege de platou. Noul iubit al Andei Adam arata senzational si a dat pe spate toate fetele mai ales de cand s-a afisat cu Anda. Aceasta s-a despărțit recent de soțul său mult mai tânăr decât ea Sorin Nicolescu cu care are și o fetiță și nu a pierdut deloc timpul.

Anda Adam traieste o frumoasa poveste de dragoste care a culminat de curand cu fabuloasa cerere in casatorie. În vara acestui an l-a cunoscut pe omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci și de atunci parcă trăiește o lună de miere fără sfârșit. Anda adam si iubitul.

CANCANRO vă prezintă imagini incendiare cu artista și actualul ei. Vedeta se ocupă de mai multe bussines-uri și are grijă ca totul să iasă perfect. Anda Adam sărut fierbinte cu iubitul ei Yosif Mohaci.

Artista și iubitul ei au planuri mari de viitor. Anda Adam nu a oferit prea multe informații despre actuala legătură amoroasă și nici nu se știe cum se numește noul iubit care se pare că a. La 41 de ani Anda Adam pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză a declarat Anda Adam pentru Kanal D. Oktober 15 2021 Posting Komentar adam divortat. Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei.

Fotografia în care se sărută cu Yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de Instagram iar imaginea a strâns peste 4600 de aprecieri. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin. Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie la fel ca şi Anda o fetiţă superbă pe nume Nicole în vârstă de vreo 5 anişori.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul ei iar acum vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor. Pe iubitul meu il cheama Razvan si are 6 aniTeoShow KanalD TeoTrandafir Burs.

Anda Adam A Divortat. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor. Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea.

Frumoasa cântăreață a dat vestea cea mare în cadrul emisiunii de la Kanal D Bravo ai stil. Concurenta de la Bravo ai stil. Baca selengkapnya Anda Adam Si Iubitul Ei.


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam Nu și Mai Ascunde Iubitul A Postat Mai Multe Imagini Alături De El


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Soțul Andei Adam Prima Reacție După Ce S A Zvonit Că El și Artista Au Divorțat In Secret Imaginile Care Schimbă Tot Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Anda Adam și Iubitul Ei S Au Logodit Inelul E Prea Scump E In Seif Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Unde A Dispărut Soțul Andei Adam La 5 Ani De La Nuntă Solista Lămurește Zvonul Divorțului Sunt Un Om Care și A Asumat Click Mobile


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam și Soțul Ei Sorin Nicolescu S Au Despărțit E Liberă Să Facă Ce Crede Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Sorin Nicolescu S Au Despărțit Cantăreața A Spus Tot Cand Doi Oameni Nu Se Mai Ințeleg și Divorțează Wowbiz


Sunt Clare Dovezile Anda Adam Inșelată De Soțul Ei Monitorul Expres Stiri Brasov


Detalii Neasteptate Despre Iubitul Andei Adam Ce A ţinut Ascuns Musculosul Artistei


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Anda Adam și Sorin Niculescu S Au Despărțit Cine E Noul Iubit Al Artistei Libertatea


Cum și Au Impărțit Averea Anda Adam și Soțul Ei Am Aflat Toate Detaliile Despre Partajul Neoficial Exclusiv Impact

LihatTutupKomentar